Alle vacatures
Filters
  • Financieel / Administratief
Categorie
Dienstverband
Opleidingsniveau

Financiële & Administratieve vacatures

Er zijn 4 financiële & administratieve vacatures gevonden.

Financiële Administratieve vacatures in de BAR-gemeenten

Financiële en administratieve functies lijken met veel aspecten erg op elkaar. Toch zijn beide beroepen niet helemaal hetzelfde. In een financiële baan ben je meer bezig met de financiën en de geldzaken van een bedrijf. Terwijl je in een administratieve rol juist zorgt dat alles op orde blijft. Vaak zijn financiële en administratieve functies relatief formeel. Ook zijn er functies waarin je financiële en administratie juist met elkaar combineert. In de zorgsector is er een groot scala aan financiële vacatures. Ook in het onderwijs zijn relatief veel financiële administratieve functies te vinden, het is maar net waar je voor gaat. 

Weten welke financiële administratieve vacatures er open staan? Bekijk ze hieronder.

 

Financiële vacatures in de BAR-gemeenten

Wordt jij blij van het uitpluizen van cijfers, ben je enorm secuur en goed geordend? Dan is een financiële baan echt wat voor jou. Of je nu opzoek bent naar een fulltime, parttime of financiële stage. de BAR-gemeenten heeft alle financiële vacatures voor jou op een rij. 

Administratieve vacatures in de BAR-gemeenten

Ben jij super geordend, en zorg je graag dat alles goed blijft lopen? Dan is een administratieve functie misschien juist wel wat voor jou. Ook voor administratieve banen in de BAR-gemeenten kan je bij ons terecht. Bekijk hieronder snel het aanbod, wie weet vind je de functie van je dromen.

Meer informatie